De diensten van uw kleermaker/stoffeerder in Ermelo

De uitgebreide dienstverlening van Tessa Beugelsdijk in Ermelo maakt ons tot de meest gewaardeerde stoffeerder van de regio. Wij kunnen bijna alle denkbare stofferingen en kledingreparaties voor u uitvoeren. Natuurlijk bent u van harte welkom in ons naaiatelier om meer te horen over wat wij u te bieden hebben als professionele kleermaker en stoffeerder uit Ermelo!

Bel voor informatie: 0341-564901

Een bak met garen bij Tessa Beugelsdijk in Ermelo

Kledingreparaties

Heeft u een gat of scheur in uw kleding? Of wilt u de pijpen van uw broek korter laten maken of laten omzomen? Dan bent u aan het juiste adres bij Tessa Beugelsdijk! U kunt ons ook inschakelen voor het vervangen en inzetten van ritsen, innemen van blouses, overhemden, jurken en topjes, en het inkorten van andere kledingstukken.

Daarnaast vermaken wij tevens andere soorten textiel zoals linnengoed en gordijnen en kunt u bij ons terecht voor het vakkundig repareren van lederen kleding. Bel voor meer informatie.

Laat uw meubels stofferen bij Tessa Beugelsdijk in Ermelo

Stofferen

In de loop der jaren heeft Tessa Beugelsdijk uit Ermelo al heel wat opdrachten als stoffeerder vervuld. We bieden tal van mogelijkheden wat betreft stoffering. Zo kunnen we diverse soorten kussens in allerlei materialen, motieven en kleuren bekleden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan caravan-, boot- en loungekussens. De stoffen die we hiervoor gebruiken zijn van kwaliteitsmerken als Sunbrella, Nautolex en Boltaflex. Ook kunt u door ons uw meubels laten stofferen. We hebben een ruime keuze aan stoffen, in allerlei prijsklassen.

Ook nemen we graag specifieke opdrachten aan, zoals bijvoorbeeld het opnieuw bekleden van uw parasols of het water- en winddicht maken van uw veranda of overkapping. Vraag eens naar de vele mogelijkheden.